Πανσερραϊκός: Το μυαλό στον Πιερικό

Πανσερραϊκός: Το μυαλό στον Πιερικό

Τον Πιερικό εκτός έδρας αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 ο Πανσερραϊκός, με τους παίκτες του Πέτρου Στοΐλα, να αφήνουν το παιχνίδι με την Καβάλα στο παρελθόν και να έχουν το μυαλό τους μόνο στο επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Κατερίνης, έχοντας ως σκοπό τους τρεις βαθμούς.

Τη νίκη που θα τον φέρει στην 2η θέση (με παιχνίδι λιγότερο) και σε απόσταση αναπνοής από την 1η, θέλει αύριο ο Πανσερραϊκός στην Κατερίνη.

Τα «Λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν τον Πιερικό εκτός έδρας, με τον Πέτρο Στοΐλα και τους παίκτες του να ξέρουν πολύ καλά τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, γνωρίζοντας πως η ομάδα της Κατερίνη βρίσκεται στην 4η θέση της Football League, έχοντας δείξει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, όποια ομάδα και αν έχει αντιμετωπίσει.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, τα «Λιοντάρια» είχαν επικρατήσει με 2-0 με δύο γκολ από τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ η τελευταία νίκη του Πανσερραϊκού στην Κατερίνη, είναι στις 30 Μαΐου 2010, όταν και νίκησαν με 1-4, με προπονητή τότε, τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Σκόρερ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν οι Λεοζίνιο, Μπανγκουρά, Αθανασιάδης (2 γκολ).

Share