Πανσερραϊκός: “Στροφή” σε Πιερικό

Πανσερραϊκός: "Στροφή" σε Πιερικό

Την προσοχή τους στον αγώνα με τον Πιερικό στρέφουν στον Πανσερραϊκό, θέλοντας να κάνουν το restart μετά την ήττα στην Καβάλα. Δρομολογούνται οι εξελίξεις στο θέμα της καταγγελίας με το ρατσιστικό συμβάν στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Τον Πιερικό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών φιλοξενεί ο Πανσερραϊκός, για την 2η αγωνιστική της Football League, έχοντας ως μοναδικό στόχο την νίκη!

Ο προπονητής των “Λιονταριών”, Πέτρος Στοΐλας, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία και απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Γουναρίδης, Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουτσίδης, Ζέρης, Πίντο, Τριανταφύλλου, Ψάλτης, Μαρκιόνη, Κρητικός, Τσιμίκας, Κόντσι, Λουφάκης, Μέσι, Γεωργιάδης, Μασκανάκης, Πέτρου, Ολαϊτάν, Γκούρτσας, Πράντο, Παπαβασιλείου.

Εξελίξεις στο θέμα του ρατσιστικού επεισοδίου στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να κρατήσουν το μυαλό των ποδοσφαιριστών καθαρό και να επικεντρωθούν μόνο στο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Παράλληλα όμως, δεν αφήνουν το ρατσιστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στο “Ανθή Καραγιάννη” με αντίπαλο την Καβάλα στην τύχη του, καθώς προβαίνουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς αποκατάσταση της τιμής και υπόληψης της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Share