Πανσερραϊκός: Προσήλωση στο κύπελλο με Βόλο και στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό Βόλου!

Πανσερραϊκός: Προσήλωση στο κύπελλο με Βόλο και στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Πανσερραϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της έναρξης των επίσημων αγώνων, μετά απο μια πολύμηνη και παρατεταμένη περίοδο προετοιμασίας…

Τα «λιοντάρια» έχουν δώσει μόνο δυο αγώνες με επίσημο χαρακτήρα, αυτούς για το κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον Θησέα Αγριάς και τον Ηρακλή, που ήταν νικηφόροι. Ο Ζεράρ Σαραγόσα και το επιτελείο του, είχαν σχεδιάσει δυο φιλικούς αγώνες το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά ο «Μπάλλος» άλλαξε τα σχέδια…αφού η υγεία των ποδοσφαιριστών είναι πάνω απο όλα!

Ο ορισμός του αγώνα με το ΝΠΣ Βόλο την Τετάρτη 27/10 στις 17:15, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και η έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2 με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή 31/10 στις 15:00, επίσης στις Σέρρες, επικεντρώνει την τελική προετοιμασία για τα δυο δυνατά ματς με τις ομάδες της μαγνησίας.

Ο Πανσερραϊκός ξεκινά τις υποχρεώσεις του χωρίς προβλήματα, αφού σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά, πλην του Θοδωρη Σιδηρόπουλου, που έχει ενοχλήσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr