Πανσερραϊκός: Προετοιμάζεται για τον τελικό U14 της Ε.Π.Σ.Μ με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης

Πανσερραϊκός: Προετοιμάζεται για τον τελικό U14 της Ε.Π.Σ.Μ με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης

Ώρα τελικού για την ομάδα Elite U14 του Πανσερραϊκού, που συμμετέχει στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Μ, καθώς την Κυριακή 29 Μαϊου στις 17:00 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Μ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν τη Σχολή του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, με φόντο φυσικά το κύπελλο του πρωταθλητή. Αν μη τι άλλο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και για την Σερραϊκή ομάδα, η νίκη, η κατάκτηση του κυπέλλου δεν είναι σίγουρα αυτοσκοπός, ειδικά για αυτές τις ηλικίες, καθώς στόχος της ακαδημίας είναι η καθημερινή δουλειά και η συνεχής βελτίωση τους. Ωστόσο, η συμμετοχή τους στον τελικό είναι μία επιβράβευση της φετινής τους προσπάθειας, αλλά και της συνολικής δουλειάς που έχει γίνει σε αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια, από τον προπονητή Σάκη Αναστασιάδη και από τον γυμναστή Ευθύμη Θυμιατή.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες με καθημερινές προπονήσεις και στόχο και την αποφόρτιση των νεαρών ποδοσφαιριστών από το όποιο άγχος. Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της επίσκεψης του συνεργαζόμενου με την ακαδημία ψυχολόγου κ.Αναστασιάδη τις προηγούμενες ημέρες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr