Πανσερραϊκός – Ποδηλασία: Τα μετάλλια και οι θέσεις των αθλητών των «Λιονταριών» στην Ξάνθη

Πανσερραϊκός - Ποδηλασία: Τα μετάλλια και οι θέσεις των αθλητών των «Λιονταριών» στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη πραγματοποιηθήκε ο τελευταίος αγώνας ποδηλασίας για την φετινή χρονιά. Το τμήμα του Πανσερραϊκού έδωσε το παρών, καταφέρνοντας να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου με δύο αθλητές, ενώ συνολικά αγωνίστηκαν 19 ποδηλάτες των «Λιονταριών».

Οι αθλητές Νάκου Χάρης και Νάκου Ζωή ανέβηκαν είναι οι αθλητές που κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο, ενώ την αποστολή του Πανσερραϊκού στην Ξάνθη συμπλήρωσαν οι Κυριαζή Φωτεινή, Τρέντος Ηλίας, Ιωαννίδης Χριστόφορος, Κυριαζής Γεώργιος, Τρέντος Γεώργιος, Ιωαννίδης Απόστολος, Λάντζος Γεώργιος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το τμήμα ποδηλασίας του Πανσερραϊκού:

Ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος η ομάδα του Πανσερραϊκού συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα της σειράς που διοργανώθηκε στις 24 και 25 Οκτωβρίου στην Ξάνθη στην τοποθεσία Λιβάδι από τον Δήμο Ξάνθης, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας & Θράκης.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού αν και με πολλές απουσίες κατάφερε να ανέβει στα βάθρα των νικητών κλείνοντας έτσι μια πολύ σπουδαία αλλά ιδιαίτερη λόγω πανδημίας αγωνιστική χρονιά.

Η ομάδα συμμετείχε με τους εξής αθλητές :

🥉Νάκου Χαρής 3ος στην κατ. μίνι μικρά
🥉Νάκου Ζωή 3η στην κατ. μίνι μικρά

Κυριαζή Φωτεινή 5η στην κατ. μίνι μεγάλα
Τρέντος Ηλίας 5ος στην κατ Master B
Ιωαννίδης Χριστόφορος 6ος στην κατ. μίνι μικρά
Κυριαζής Γεώργιος 8ος στην κατ Master B
Τρέντος Γεώργιος 9ος στην κατ. παίδες
Ιωαννίδης Απόστολος 13ος στην κατ. μίνι μικρά
Λάντζος Γεώργιος 19ος στην κατ. παμπαίδες

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον τελευταίο αγώνα του τμήματος ποδηλασίας του Πανσερραϊκού στην Ξάνθη από το επίσημο προφίλ των «Λιονταριών» στα Facebook:

https://www.facebook.com/PanserraikosMGS/posts/3610266889023719

Share