Πανσερραϊκός: Πακέτο στα 20€ και 30€ τα τελευταία διαρκείας!

Πανσερραϊκός: Πακέτο στα 20€ και 30€ τα τελευταία διαρκείας!

Πέντε εντός έδρας ματς απομένουν, μέχρι το τέλος της σεζόν, για τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο, μετά τον αγώνα με την Καβάλα. Το τμήμα μάρκετινγκ των «λιονταριών» έχει φροντίσει να προμηθεύσει τους φιλάθλους με ένα πακέτο εισιτήριων διαρκείας, που συμφέρουν από κάθε άποψη, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. Αν σκεφτεί κανείς οτι τα εισιτήρια κοστίζουν ανά ματς, 5, 8 και 12 ευρώ…τότε τα 20€ για πέντε παιχνίδια συμφέρουν, τα επίσημα… είναι πάντα επίσημα!

Μόνο για τον αγώνα της Κυριακής θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας των 20 και 30 ευρώ στην κεντρική θύρα 3 του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την τελική διάθεση εισιτήριων διαρκείας Β΄ γύρου, με μειωμένες τιμές, πλέον του 50%. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες τέσσερις εντός έδρας αγώνες του 1ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και του ημιτελικού του κυπέλλου της ΕΠΣΣ, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές των νέων μειωμένων εισιτήριων διάρκειας διαμορφώνονται στα 20€ σε όλες τις θύρες, πλην της θύρας 3 των επισήμων (30€).

Η διάθεσή τους θα γίνει αποκλειστικά και μόνο την ημέρα του αγώνα με την Καβάλα (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου), στην είσοδο της κεντρικής θύρας του Δημοτικού γηπέδου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr