Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ: Θα «κοκκινίσει» η Ομόνοια απο τον Αγιασμό όλων των τμημάτων!

Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ: Θα «κοκκινίσει» η Ομόνοια απο τον Αγιασμό όλων των τμημάτων!

Ο πολυαθλητικός σύλλογος του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ., θα τελέσει την Κυριακή 25/9, στις 11:30, τον ετήσιο Αγιασμό του, παρουσία όλων τμημάτων, στο ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, με τον Πανσερραϊκό – ΑμεΑ και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα πραγματοποιήσουν τον ετήσιο Αγιασμό, όλων των τμημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στις 11:30, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, στο ανακαινισμένο γήπεδο, της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Η καθιερωμένη εκδήλωση του Αγιασμού, των 17 «κόκκινων» τμημάτων, δείχνει το μέγεθος του ιστορικού πολυαθλητικού συλλόγου της περιοχής μας, που με περισσότερους απο 1000 αθλητές, προπονητές και παράγοντες, αποτελεί τον πρώτο περιφερειακό σύλλογο της χώρας μας και μέλος της Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων (EMCA).

Η Πανσερραϊκή οικογένεια προσκαλεί επίσημα, όλες τις αρχές του Νομού Σερρών (Δήμαρχος- Αντιπεριφερειάρχης- Βουλευτές- Υπουργοί- Εκπρόσωποι Αθλητικών Πολιτιστικών Φορέων κ.λ.π.), στον Αγιασμό, τον οποίο θα τελέσει εκπρόσωπος, της Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr