Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ.: Έκτακτη επιχορήγηση από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ.: Έκτακτη επιχορήγηση από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, χορήγησε στον Πανσερραϊκό Μ.Γ.Σ., έκτακτη επιχορήγηση ύψους 10.000 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής στήριξης πιστοποιημένων αθλητικών συλλόγων, που μετέχουν σε αγώνες εκτός Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και επλήγησαν λόγω του covid-19.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Τάσος Παναγιώτου, με αντιπροσωπεία εφόρων των τμημάτων και μελών της διοίκησης, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την κίνηση αυτή της Περιφέρειας σε μια κρίσιμη χρονιά για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο Σερραϊκός σύλλογος, είναι μέσα στους πέντε μεγαλύτερους πολυαθλητικούς συλλόγους της χώρας, με αναγνωρισμένα όλα τα τμήματα του, που ανήκουν σε εθνικές ομοσπονδίες, ενώ αποτελεί και μέλος της πολυαθλητικής ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τα χρήματα της επιχορήγησης διανεμήθηκαν ισόποσα μεταξύ των τμημάτων του μπάσκετ ανδρών και γυναικών, βόλεϊ, χάντμπολ και υγρού στίβου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr