Φιλικό Πανσερραϊκού-Λοκομοτίβ… με Βελίτσκοφ!

Φιλικό Πανσερραϊκού-Λοκομοτίβ... με Βελίτσκοφ!

Πέρασαν 52 χρόνια από την 27η Ιανουαρίου του 1965 όταν προσφάτως τότε ιδρυθείς Πανσερραϊκός αντιμετώπιζε σε φιλικό παιχνίδι την σπουδαία τότε Λοκομοτίβ Φιλιππούπολης, σε ένα ματς που έμελλε να μείνει στην ιστορία και να συμπεριληφθεί ακόμη και στον πρώτο ύμνο των “λιονταριών”. “Την Λοκομοτίβ την κέρδισες στα ίσα, όμορφα ορθά μα και παλικαρίσα…”. Την Τετάρτη 25/1 οι “κόκκινοι” θα αντιμετωπίσουν μία άλλη Λοκομοτίβ, αυτήν της Σόφιας σε ένα φιλικό ματς που θα ξυπνήσει θύμησες από το παρελθόν με κεντρικό πρόσωπο τον Μπόϊκο Βελίτσκοφ, πρόεδρο των Βούλγαρων και πάλαι ποτέ αστέρα των “λιονταριών”.

 

Τότε ο Φραγκόπουλος είχε χαρίσει τη νίκη με 1-0 στον Πανσερραϊκό μπροστά σε 15.000 διψασμένους για ποδόσφαιρο Σερραίους, που είχαν δημιουργήσει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Δημοτικό γήπεδο.

 

 

Το ματς θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 15:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

 

Η Λοκομοτίβ που έχει πρόεδρο τον Μπόϊκο Βελίτσκοφ, έναν από τους σπουδαιότερους ξένους παίκτες που φόρεσε την φανέλα των “λιονταριών” βρίσκεται σε περίοδο μίνι προετοιμασίας κοντά στην περιοχή του Σαντάνσκι και με αυτή την αφορμή διοργανώθηκε και το φιλικό με τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα η Λοκομοτίβ που βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχει στην σύνθεση της δύο Έλληνες, τον Ανέστη Χατζηλιάδη που έχει παίξει σε Ηρακλή, Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, Τηλυκράτη, Χανιά και τον Γιώργο Μπουζούκη που έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Βατανιακό, Χανιά και Βέροια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr