Πανσερραϊκός και Ρούπελ “έκλεισαν” μαζί το έτος σε φιλικό παιχνίδι !

Πανσερραϊκός και Ρούπελ "έκλεισαν" μαζί το έτος σε φιλικό παιχνίδι !

Οι δυο Σερραϊκές ομάδες αποφάσισαν να μετατρέψουν την τελευταία τους προπόνηση για το 2021 σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30/12 ο Πανσερραϊκός του Γιώργου Μασλαρινού υποδέχθηκε το Ρούπελ του Νίκου Κηρύκου, με τις δυο ομάδες να βγαίνουν κερδισμένες δουλεύοντας πάνω σε αρκετά πράγματα και δουλεύοντας αρκετά σχήματα.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι “κόκκινοι” πέρα του Δατσιάδη παρατάχθηκαν πλήρης με τον Χριστοδούλου να επιστρέφει μετά από πολύ καιρό και να παίρνει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη, οι “μπλε” είχαν αρκετές ελλείψεις, αλλά είδαν τον βασικό τους σέντερ Γιώργο Παπαδόπουλο να επιστρέφει σιγά σιγά στην αγωνιστική δράση.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με τις αρχές του έτους, με τον Πανσερραϊκό να ετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με τους Μαχητές στην έδρα του (9/1, 17:00) και το Ρούπελ να ταξιδεύει στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει τις Κρηνίδες (8/1) σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr