Πανσερραϊκός και Άγγελος Διγκόζης προχωρούν μαζί και τη νέα σεζόν!

Πανσερραϊκός και Άγγελος Διγκόζης προχωρούν μαζί και τη νέα σεζόν!

Την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Άγγελο Διγκόζη, ανακοίνωσε και επίσημα ο Πανσερραϊκός!

Οι «κόκκινοι» είχαν δώσει τα χέρια με τον προπονητή, εδώ και μερικές ημέρες και το απόγευμα της Δευτέρας ο Εδεσσαίος coach, πήγε στα γραφεία του Σερραϊκού συλλόγου και συμφώνησε τις τελικές λεπτομέρειες, πριν απο λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα των «λιονταριών».

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Η ανανέωση του Άγγελου Διγκόζη αποτελεί, μια ευχάριστη εξέλιξη για τον κόσμο της ομάδας, που είδε πέρυσι τον Πανσερραϊκό, να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, μετά τον ερχομό του τον Οκτώβρη. Μάλιστα οδήγησε με άνεση την ομάδα τόσο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, που τελικά σήμαινε και την απευθείας άνοδο, λόγω της διακοπής, όσο και στην πορεία του κυπέλλου μέχρι τα νοκ αουτ της φάσης των «16» με τον Βόλο, που ο αποκλεισμός ήρθε στα πέναλτι.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, εκτός απο καλός επαγγελματίας, είναι και προσωπικότητα κάτι που σέβονται και εκτιμούν άπαντες στον σύλλογο. Απο το ‘SSN’ καλή επιτυχία coach!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει και επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η φετινή επιτυχία της κατάκτησης του διπλού στόχου, πρωταθλήματος και ανόδου, σε συνδυασμό με την κοινή φιλοσοφία και το ίδιο όραμα, για τον Πανσερραϊκό, μας οδηγούν ΜΑΖΙ, στην διαδρομή νέων επιτυχιών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr