Πανσερραϊκός: Γενική είσοδος 10 ευρώ για το φιλικό της Πέμπτης (19/8) με την Ρόδο

Πανσερραϊκός: Γενική είσοδος 10 ευρώ για το φιλικό της Πέμπτης (19/8) με την Ρόδο

Το γήπεδο του Πανσερραϊκού ανοίγει τις πύλες του στο φιλικό με την Ρόδο την Πέμπτη (19/8) για να υποδεχθεί τον κόσμο του Πανσερραϊκού για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού και οι “κόκκινοι” έδωσαν στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων, με βάση και τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων (Πέμπτη, 19/8, 18:00) του φιλικού αγώνα με την Ρόδο στο δημοτικό γήπεδο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, προετοιμάζοντας το έδαφος για το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» οι φίλοι των «λιονταριών» έπειτα από 17 μήνες κλειστών γηπέδων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι τιμές των εισιτηρίων στις θύρες 3 και 4 που θα είναι ανοιχτές στο γήπεδο της Ραιδεστού, θα είναι 10 ευρώ, με την «κόκκινη» ΠΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως η διάθεσή τους θα γίνει απο το εκδοτήριο του νοτίου πετάλου (με βάση την ΚΥΑ), ζητώντας να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Γενική είσοδος: 10€ ευρώ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16.00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

Ανοιχτές θα είναι μόνο, οι θύρες 3 και 4, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται απο τα εκδοτήρια του γηπέδου στο νότιο πέταλο. Ο φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Κάρτες διαρκείας

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν την Κάρτα τους, την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα (Πέμπτη 19/8) μέχρι την έναρξη του στις 18:00. Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η καταχώρηση υπεύθυνης δήλωσης κάθε φιλάθλου.

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

Βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενο τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή μας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr