Πανσερραϊκός-Βόλεϊ Κ.Γιαλένιου: Κάναμε προετοιμασία επιπέδου Α1 και περιμένουμε…

Πανσερραϊκός-Βόλεϊ Κ.Γιαλένιου: Κάναμε προετοιμασία επιπέδου Α1 και περιμένουμε...

Ο προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ του Πανσερραϊκού, Κυριακή Γιαλένιου, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός www.mgspanserraikos.gr για την προετοιμασία που ακολούθησαν οι «Λιονταρίνες» μας, τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για την διακοπή των προπονήσεων και όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για την κατάσταση με τον Covid-19: «Είναι στενάχωρα τα πράγματα για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για το βόλεϊ και τον Πανσερραϊκό. Νομίζω πως η προετοιμασία που κάναμε ήταν πολύ καλά. Επιπέδου Α1 ομάδας, όχι για τοπικό και Β Εθνική που είμαστε εμείς και για δευτερη χρονιά. Κάναμε και πρωινές προπονήσεις για ένα μήνα και δώσαμε τρία φιλικά. Το πρώτο ήταν με την Άρτεμις και το δεύτερο με την Γαία Δράμας, αλλά είχαν φέρει τις κορασίδες – νεάνιδες και όχι την πρώτη ομάδα. Το τρίτο ήταν και το πιο δυνατό φιλικό, καθώς πήγαμε πάλι στην Δράμα και αντιμετωπίσαμε ξαάνα την Γαία Δράμας, αλλά την κανονική ομάδα αυτήν την φορά. Από εκεί και πέρα σταματήσαμε τις προπονήσεις λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό».

Για τις κορασίδες που θα έχουν συμμετοχές με την κανονική ομάδα: «Υπάρχουν τρεις γενιές φέτος στον Πανσερραϊκό. Η πρώτη γενιά είναι από 35 εώς 50 χρονών, είναι οι φοιτήτριες και έχουμε και 6 μαθήτριες. Έχουμε δεθεί σαν γενιές πολύ καλά μεταξύ μας και θα χρησιμοποιθούν όλες οι γενιές. Σε κάθε παιχνίδι θα χρησιμοποιώ και από 2-3 μαθήτριες».

Για την συνέχεια των προπονήσεων: «Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε, είναι αν θα αρχίσουν τα πρωταθλη΄ματα σε Α1 και Premier League, αλλά και πάλι δεν το βλέπω να αρχίζουν ούτε εκεί. Εμείς περιμένουμε να τελειώσει η καραντίνα και από εκεί και πέρα τι απόφαση θα πάρουν οι από πάνω από εμάς, γιατί δεν είναι τίποτα στο χέρι μας. Εμείς σαν βόλεϊ Πανσερραϊκού, τηρούσαμε όλα τα πρωτόκολλα, με μάσκες μπάιναμε μέσα στο γήπεδο, τα χέρια μας, τις αποστάσεις – όσο μπορείς να τηρήσεις αποστάσεις στο βόλεϊ- αλλά και πάλι τις τηρούσαμε, με αντισηπτικά, με μάσκες, μετα πάντα».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Με τα 36 χρόνια που ασχολούμαι με το βόλεϊ, με τους προπονητές που έχω αλλάξει και με την εμπειρία μου, βλέπω και νομίζω πως κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Βέβαια φάνηκε κιόλας όλο αυτό και σαν κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όλα τα κορίτσια όλων των ηλικιών είναι δεμένες μεταξύ τους. Οι ασκήσεις που κάναμε ήταν για όλες τις κοπέλες και καμία δεν ήταν για πιο πάνω ή πιο κάτω».

Για τους φετινούς στόχους του Πανσερραϊκού: «Ο στόχος του Πανσερραϊκού είναι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει και πολύ γρήγορα μάλιστα. Αργά και σταθερά βήματα και ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr