Πανσερραϊκός-Αν.Καρδίτσας και “να ζει κανείς ή να μην ζει…”!

Πανσερραϊκός-Αν.Καρδίτσας και "να ζει κανείς ή να μην ζει..."!

Με εξαίρεση το ματς με τον Αχαρναϊκό, το πρώτο του 2017 που αποτέλεσε μία μικρή… αναλαμπή(κυρίως λόγω νίκης) στην πτωτική πορεία του Πανσερραϊκού, οι “κόκκινοι” έχουν να εμφανιστούν με την πρέπουσα αγωνιστικότητα και ουσία στο παιχνίδι τους από το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Παναιγιάλειο(4-2 με ανατροπή)! Ωστόσο πλέον η θηλιά σφίγγει επικίνδυνα γύρω από τον λαιμό τους, η ζώνη του υποβιβασμού είναί πολύ κοντά και το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας(5/2, 15:00 LIVE) έχει χαρακτηριστεί δικαίως… τελικός!

 

Αυτό θα ήταν το κλίμα έτσι και αλλιώς για τον Παναγιώτη Διλμπέρη και τους παίκτες του και φρόντισε να το υπερτονίσει και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Χρήστος Κοράκης στην ομιλία που έκανε προς όλους. Πέρα από το γεγονός ότι εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το τεχνικό τιμ… σβήνοντας για την ώρα την “φλόγα” που άναψε η ανακοίνωση των οργανωμένων, επεσήμανε την σημασία του ματς απαιτώντας πάθος, μαχητικότητα και ζητώντας αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες.

 

Το ματς μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς και η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται σε παρόμοια θέση, για αυτό θέλει διπλή προσοχή και προσήλωση από τους παίκτες για τον στόχο της νίκης. Αυτό τους είπε και ο Παναγιώτης Διλμπέρης που υπερτόνισε ότι πιστεύει σε αυτούς και πρέπει να δείξουν σε όλο τον κόσμο τι πραγματικά μπορούν να κάνουν.

 

Το ευχάριστο είναι πως τα αγωνιστικά του προβλήματα περιορίζονται στον τιμωρημένο Παπατζίκο και στον τραυματία Πόζογλου, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι παρόντες με τους Ρίστιτς και Γαβριηλίδη να κάνουν ντεμπούτο σε αποστολή και τους Βοσκόπουλο και Ρούτση να επιστρέφουν μετά τον τραυματισμό τους. Αναλυτικά οι 18 είναι οι: Μέλκα, Ristic, Stevic, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Σιάκκας, Ρούτσης, Jessy, Τσιμίκας, Κανούλας, Κάκκο, Γκούρτσας, Τσούτσης, Andric, Κτιστόπουλος, Γαβριηλίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr