Πανσερραϊκός-ΑΜΕΑ: Έτοιμη για το πρωτάθλημα η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια

Πανσερραϊκός-ΑΜΕΑ: Έτοιμη για το πρωτάθλημα η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια

Το πάντα δραστήριο τμήμα ΑΜΕΑ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, παρουσίασε την Δευτέρα (8/1) τους αθλητές που θα στελεχώνουν την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια (WheelChair Basketball) η οποία θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο (Βόρειος Ομιλος).

Η παρουσίαση των παικτών έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και την ομάδα απαρτίζουν οι αθλητές:

Αντώνης Γέργος,
Θεοφάνης Δαμάσκος,
Μάριος Καπούλας,
Θανάσης Βαγενάς,
Αποστόλης Βαφειάδης,
Μανώλης Μαυρομάτης,
Γεράσιμος Λάγιος,
Νεκτάριος Κανακάρης,
Σταύρος Γκέρης,
Θωμάς Συσούρκας,
Ιωάννης Διχάλας
Ιωαννα Βασιλειάδου.
Προπονήτρια της ομάδας θα είναι η κυρία Ευδοξία Καρυοφυλάκη.

Η Διοίκηση του τμήματος ΑΜΕΑ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός καλεί όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην ομάδα Πανσερραϊκός WhellChair Basketball να επικοινωνήσουν με το γραφείο του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού στο τηλ. 2321025401.

Το Πανελληνιο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια, από φέτος θα διεξάγεται σε δύο ομίλους (Νότιος, Βόρειος). Στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου που θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2018, θα συμμετέχουν οι ομάδες: Ιρις Καβάλας, Ηροδικός Κομοτηνής, Αργοναύτες Βόλου, Μέγας Αλέξανδρος ΠΥΛΑΙΑΣ, ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, Αστέρας Τρικάλων και ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

 

πηγή:anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr