ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ BC-ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ 57-40! Ικανοποίηση από το πρώτο τεστ…

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ BC-ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ 57-40! Ικανοποίηση από το πρώτο τεστ...

Έπειτα από 3 εβδομάδες σκληρών προπονήσεων ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε και το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην έδρα του (ΟΒΑ) νικώντας τον Ορφέα Νέου Σκοπού με 57-40. Ο Φώτης Κοκολιός είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει και να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ώστε να αρχίζει να βγάζει τα κατάλληλα συμπεράσματα, καθώς καλές οι προπονήσεις αλλά τα παιχνίδια είναι το παν.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι φυσιολογικό για μια καινούρια ομάδα, έχοντας προβλήματα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όμως ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να πάρει μια σημαντική διαφορά την οποία κράτησε ως το φινάλε φτάνοντας στην νίκη.

Ικανοποιημένος από όλους του τους παίχτες έμεινε ο Κοκολιός με τους μικρούς Γρίψιο, Κοπίλη και Αποστολίδη να τα πηγαίνουν αρκετά καλά στο διάστημα που αγωνίστηκαν.

Επόμενο φιλικό για τα “λιοντάρια” την Τετάρτη στην πολύ “δυνατή” Ελευθερούπολη (Γ’Εθνική) σε ένα πολύ δύσκολο τεστ. Τέλος όπως δήλωσε στο SSN ο προπονητής του Πανσερραϊκού : ” Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίχτες μου. Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς, τα παιδιά είναι κουρασμένα λόγω της προετοιμασίας. Κρατάμε τα 3 δεκάλεπτα εκτός του 1ου που ήμασταν κακοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και από εκεί και πέρα συνεχίζουμε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr