ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ BC: Με σοβαρότητα για ένα εύκολο απόγευμα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ BC: Με σοβαρότητα για ένα εύκολο απόγευμα

Άλλη μια νίκη θα επιδιώξει ο Πανσερραϊκός το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς θα φιλοξενήσει μια αρκετά χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα όπως οι Κρηνίδες στοχεύοντας αποκλειστικά στο 7×7. Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή, όπως άλλωστε και σε κάθε αγώνα έως τώρα και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το ροζ φύλλο αγώνος, ώστε να μην αντιμετωπίσει δυσκολίες στην συνέχεια.

Οι Μακεδόνες Κρηνίδων από την άλλη έρχονται να παίξουν ελεύθερα και ότι βγει γνωρίζοντας την δυναμική τους , κάτι που πρέπει να προσέξουν οι “κόκκινοι” για να μην έχουν απρόοπτα στην αυριανή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στον ΟΒΑ Σερρών στις 17:00 με διαιτητές τους Κουμλιάλη και Οικονόμου.

Από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Παρχαρίδης και Χατζηανδρέου, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες για τα “λιοντάρια”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr