ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πάει στην Καρδίτσα και θέλει και τη νίκη!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πάει στην Καρδίτσα και θέλει και τη νίκη!

 Κάνοντας προσπάθεια να αφήσει, όσο βέβαια είναι δυνατόν, στην άκρη τα προβλήματα του και να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας, ειδικά μετά την επέμβαση του Ερασιτέχνη, με την οποία εξασφαλίστηκε η μετάβαση της ομάδας στην Καρδίτσα και κάποια λίγα για αρχή χρήματα για τους παίκτες, ο Πανσερραϊκός θα κυνηγήσει το “διπλό” στην Θεσσαλική πόλη.

Η αποστολή αναχώρησε το Σάββατο ενόψει του αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Football League(17:00), ο οποίος δυστυχώς δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά όπως αρχικά ήταν το πρόγραμμα μετά την απόφαση της ΕΡΤ να δείξει άλλο ματς παρακολουθώντας με αγωνία τις πιθανότητες να μην ταξιδέψουν τα “λιοντάρια” καν για το παιχνίδι.

Και από την στιγμή που τελικά ο Πανσερραϊκός θα δώσει κανονικά το παρών, θα κυνηγήσει και μία νίκη που θα του επιτρέψει και πάλι να έχει μία αισιοδοξία για την παραμονή του, αν και βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά το -3 από την επιτήρηση και την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης πήρε 18 παίκτες στην αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Λάζαρος Ορφανίδης και ο Δημήτρης Γκούρτσας, οι οποίοι ως γνωστόν είναι τραυματίες, ενώ έμεινε εκτός και ο Ρίστιτς και μετά από καιρό θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια ο Πολίτης. Η 18άδα: Πολίτης, Πόρης, Στέβιτς, Αναστασόπουλος, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Ενομό, Δούμτσος, Γιαξής, Μακούσης, Σιάκκας, Κρητικός, Ποζατζίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr