ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ 119-60 και… παρά ένα double score!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ 119-60 και... παρά ένα double score!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ…

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε την αναμέτρηση με τις Κρηνίδες και την επίσημη πρώτη δοκιμασία για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ομάδα του Πανσερραϊκού που όπως ήταν αναμενόμενο συνέτριψε τους φιλοξενούμενους παίρνοντας μια εύκολη και ξεκούραστη νίκη. Το χθεσινό παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι παίχτες του Κοκολιού ήταν πολύ ανώτεροι και στις 4 γραμμές του γηπέδου, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στο τελικό αποτέλεσμα που άγγιξε το double score (119-60).

Το σύνολο του Φώτη Κοκολιού ξεκίνησε δυναμικά από την αρχή μην αφήνοντας περιθώρια στους Μακεδόνες (που ήρθαν με 8 παίχτες) να φανούν ανταγωνιστικοί. Ο κόουτς των “κόκκινων” χρησιμοποίησε για πολλή ώρα τους νεαρούς παίχτες του που τα πήγαν αρκετά καλά. Πλέον όλοι στο “κόκκινο στρατόπεδο” έχουν στραμμένοι την προσοχή τους στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Α.Ο.Σ που θα διεξαχθεί στον ΟΒΑ Σερρών στις 18:00 για την β’φάση του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης”.

Τέλος όπως δήλωσε ο Φ.Κοκολιός στο SSN: << Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε με νίκη ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ,όπως την μεγάλη αστοχία από την γραμμή των βολών και το ότι δεν τελειώσαμε με επιτυχία πολλές εύκολες πρώτες επιθέσεις, πετυχαίνοντας καλάθι με δεύτερη και τρίτη προσπάθεια >>.

Τα δεκάλεπτα: 26-17,55-29,88-42,119-60.

Πανσερραϊκός(Κοκολιός): Αποστολίδης 8,Ιακωβίδης 11,Γεωργιανός 4,Πλατνάρης 18,Τσιαντής 7,Κοπίλης 10,Χατζηστεφάνου 11, Χατζηανδρέου 12,Παρχαρίδης 10(2),Σταματόπουλος 14,Γρίψιος 14,Τσανάκας.

Μακεδόνες Κρηνίδων(Ρίζος): Σερεμέτης 14(2),Γερμανίδης 2,Κωφού 4,Φερδερίκος 7,Μερκουρόπουλος 4,Ευρώπας 2,Καρακασίδης 27(2), Κορόσογλου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr