Με τις γνωστές απουσίες ο Πανσερραϊκός για την αυτονόητη…νίκη με την Θάσο!

Με τις γνωστές απουσίες ο Πανσερραϊκός για την αυτονόητη...νίκη με την Θάσο!

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, για τον σημερινό αγώνα του Πανσερραϊκού κόντρα στην Δόξα Θεολόγου Θάσου, αφού η δυναμική των δυο ομάδων απέχει όσο… η χιλιομετρική απόσταση των Σερρών απο το ωραιότατο νησί της Βορείου Ελλάδας! Οι «κόκκινοι» που επιθυμούν να διευρύνουν το σερί τους, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα στους Θασίτες. Μοναδικός στόχος για τον Πανσερραϊκό είναι να φτιάξει ένα «καρέ» νικηφόρων αποτελεσμάτων με τελική κατάληξη την κορυφή, στον επόμενο αγώνα κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης, εκτός έδρας.

Ο Άγγελος Διγκόζης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Σοϊλεμέζογλου που έχει θλαση και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα, καθώς και στον Χάρη Ψάλτη, που έχει κάταγμα στον καρπό και θα προφυλαχτεί απο το σημερινό ματς, ενω θα μπει στις προπονήσεις με νάρθηκα. Εκτός παραμένουν επίσης οι Καλί και Ζωγραφάκης και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Ο Καβαλιώτης τεχνικός πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, όπως συνηθίζει και τελευταία στιγμή θα αφήσει δυο ποδοσφαιριστές εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή:

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr