Πανηγύρισαν την άνοδο με τον Ηρακλή Ρόβας & Κρυστάλλης!

Πανηγύρισαν την άνοδο με τον Ηρακλή Ρόβας & Κρυστάλλης!

O στόχος του Ηρακλή για προβιβασμό στη Football League επετεύχθη και η οικογένεια του «Γηραιού» πανηγύρισε με τους φιλάθλους της ομάδας στο Καυτανζόγλειο, μετά τη νίκη επί του Τηλυκράτη με 2-1! Βέβαια η επιτυχία της Σερραϊκής ομάδας είχε μία μεγάλη Σερραϊκή σφραγίδα, καθώς πέρα από τον Σάκη Αναστασιάδη που έχτισε από το μηδέν την ομάδα και έχει μεγάλο μερίδιο επιτυχίας, ασχέτως αν αποχώρησε, πρωταγωνιστικό ρόλο στους πανηγυρισμούς και δικαιολογημένα είχαν δύο Σερραίοι ποδοσφαιριστές.

Από τη μία ο Χρήστος Ρόβας, ο “killer” του Ηρακλή φέτος, με τα 31(!) γκολ μέχρι τώρα, είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της σεζόν κάνοντας την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και φτάνοντας σε τρελά νούμερα παραγωγικότητας, για αυτό και το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Και από την άλλη ο Παντελής Κρυστάλλης ο οποίος στα 35 του είδε σαν “δώρο” τον Σεπτέμβριο το κάλεσμα του Ηρακλή και ενώ ήταν στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και δικαιώθηκε για την επιλογή του, καθώς και καθοριστικά γκολ πέτυχε, ειδικά στον α΄ γύρο και όπως παραδέχθηκε και ο Σπύρος Μπαξεβάνος είχε σπουδαίο ρόλο και στα αποδυτήρια. Έτσι την Κυριακή στο Καυτατζόγλειο παρέα με τον γιο του πανηγύρισε ακόμη μία άνοδο προς την Football League, κάτι που έχει πετύχει και με τον Εθνικό Γαζώρου και με τον Αγροτικό Αστέρα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr