Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων από τον Ασπουγαλή στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης

Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων από τον Ασπουγαλή στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης

Το τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων για αυτή τη χρονιά σημείωσε σήμερα ο Αρκάδιος-Γιώργος Ασπουγαλής. Ο αθλητής του Κολυμβητικού Συλλόγου «Σέρρες 2005» σημείωσε το πανελλήνιο ρεκόρ στη διάρκεια της 3ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ.

Ο Γιώργος Ασπουγαλής στον προκριματικό των 50μ. πρόσθιο κατάφερε να ξεπεράσει για ακόμη μία φορά τον εαυτό του, κάνοντας 28.92 (είχε 29.01), σημειώνοντας το τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στο συγκεκριμένο αγώνισμα μέσα στη χρονιά. Μάλιστα, έχει κατεβάσει συνολικά την επίδοση κατά 72 εκατοστά του δευτερολέπτου σε σχέση με το 29.66 που είχε ο Σπύρος Κρανιάς στην αρχή της χρονιάς (2017). Το 28.92 αποτέλεσε τον 8ο καλύτερο χρόνο των προκριματικών και έδωσε το εισιτήριο για τον απογευματινό ημιτελικό. Εκεί ο Σερραίος κολυμβητής δεν κατάφερε να μπει στον τελικό (των 50μ. πρόσθιο) αφού με το 29.16 που σημείωσε, κατέλαβε τη 12η θέση.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr