Πανελλήνιο Παίδων: «Καλή Επιτυχία» απο τον Πανσερραϊκό στους Ικάρους!

Πανελλήνιο Παίδων: «Καλή Επιτυχία» απο τον Πανσερραϊκό στους Ικάρους!

Σε μια σπουδαία χειρονομία αβρότητας, πρόεβει ο μπασκετικός Πανσερραϊκός, που έστειλε της ευχές του στους Ικάρους, μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα και τα social media του «κόκκινου» συλλόγου.

Η ομάδα παίδων των «κυανοκίτρινων» ξεκινούν σήμερα την προσπάθεια τους στο 48ο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, και η συμμετοχή απο μόνη της, είναι επιτυχία, για τον Σερραϊκό αθλητισμό.

Το άνοιγμα του Πανσερραϊκού στην μπασκετική κοινωνία και η αλλαγή νοοτροπίας στην φιλοσοφία του συλλόγου μετά την αλλαγή διοίκησης, ξεχωρίζει και σε αυτές τις απλές κινήσεις ευγένειας, μεταξύ των ομάδων της πόλης μας, που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ., εύχεται καλή επιτυχία στην Σερραϊκή ομάδα παίδων των Ικάρων, που ξεκινά σήμερα την προσπάθεια της, για το 48ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων της χώρας μας. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr