Πανέτοιμο το Παραλίμνιο για το ντέρμπι στο Σιδηρόκαστρο!!

Πανέτοιμο το Παραλίμνιο για το ντέρμπι στο Σιδηρόκαστρο!!

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 1ο ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Απόλλων Παραλιμνίου θα κάνει το πρώτο του φετινό ταξίδι πηγαίνοντας 42 χιλιόμετρα βορειότερα.  Άλλωστε η ήττα της πρεμιέρας από την συνδιεκδικήτρια για την πρώτη θέση, Καβάλα, έχει δυσκολέψει το έργο του Απόλλωνα βάζοντας τον από την αρχή ‘’στα σχοινιά’’ δίχως να έχει το περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια. Ποσώ δε μάλλον, δεύτερη συνεχόμενη.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, θα προσπαθήσει να ανακτήσει το …χαμένο έδαφος στην προσπάθεια της κατάληψης της πρώτης θέσης του ομίλου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγει αλώβητος από το Σιδηρόκαστρο κατακτώντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά τόσο ο Παύλος Δημητρίου όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα.

Όσο αναφορά τα αγωνιστικά πλάνα του, ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Σάκη Μουτεσίδη, έναν παίκτη-οργανωτή και βαρόμετρο για τα αγωνιστικά του σχέδια, τον Στέφανο Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια και τον στρατευμένο Αλέξανδρο Μεταλλίδη για το χώρο του κέντρου

Η αποστολή απαρτίζεται από: Σαββίδης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τάκας, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Δέντσας, Βασίλης Καρυοφύλλης, Κεχαγιάς, Λιάρας, Παναγιωτίδης, Κώστας Τριανταφύλλου, Μαυρομάτης, Γκόλιας, Ζυγκερίδης, Γιάννης Καρυοφύλλης, Λαζαρίδης και Μπονέρης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr