Πανέτοιμος ο Πανσερραϊκός για τον αγώνα με τον ΑΟΚ στην Καβάλα!

Πανέτοιμος ο Πανσερραϊκός για τον αγώνα με τον ΑΟΚ στην Καβάλα!

Μετά απο έναν χρόνο απραξίας, οι ομάδες της Football League, ρίχνονται και πάλι στο χορτάρι…με άγνωστους στόχους για την ώρα και με ένα θολό τοπίο αναδιάρθωσης, όπως έχει εξαγγείλει ο υφυπουργός αθλητισμού απο τον Φεβρουάριο. Ένα προβληματικό πρωτάθλημα, ξεκινά μετά κόπων και βασάνων, τέλη Μαρτίου για να ολοκληρωθεί 27 Ιουνίου, με τις ομάδες να μην γνωρίζουν ακόμα, εάν παίζουν για τις δυο πρώτες θέσεις, ή για τις τέσσερις ή για να μην τερματίσουν στις δυο τελευταίες ή και για καμία θέση, αφού μάθαμε οτι συζητείται και το ενδεχόμενο να γίνουν δυο όμιλοι των 18 ομάδων του χρόνου…αφού έρχονται και εκλογές…!

Play off δεν θα γίνουν και θα διεξαχθούν μόνο οι δυο γύροι. Το εξωφρενικό του πράγματος είναι οτι οι ομάδες καλούνται να παίξου σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο απο τις 28/3 εώς τις 30 Απριλίου και μετά σε 2 μήνες να δώσουν άλλα 9 παιχνίδια…Προχειροδουλειά με λίγα λόγια. Όμως, έχουμε αυστηρό πρωτόκολλο διεξαγωγής, λόγω covid-19. Υγειονομικά πάμε καλά!

Ο Πανσερραϊκός, όπως και οι υπόλοιπες 19 ομάδες σε Βορρά και Νότο προετοιμάστηκε για… τρίτη φορά φέτος αλλα τούτη, χωρίς φιλικούς αγώνες. Επομένως ο Πέτρος Στοϊλας και το επιτελείο του έχουν δύσκολο έργο στην αρχή, αφού καλούνται να μοντάρουν την ομάδα, ταυτόχρονα με τα επίσημα ματς.

Τα «λιοντάρια» έχουν ζόρικο έργο στην γειτονική Καβάλα, την 1η αγωνιστική καθώς ο ΑΟΚ  μπορεί να μην διαθέτει το ρόστερ και την φιλοδοξία του Πανσερραϊκού αλλα τα ματς αυτά, έχουν τον χαρακτήρα ντέρμπι ειδικά στις πρεμιέρες. Η διοίκηση για να φτιάξει κλίμα, αποφάσισε η αποστολή να καταλύσει μια μέρα πριν στην Μακεδονική πόλη. Πλην του τραυματία για φέτος Γερόλυμου, που θα χάσει όλη την σεζόν, ο Πανσερραϊκός δεν έχει στην αποστολή τους επίσης τραυματίες Τσόπελα και Φάμπρι, ενώ εκτός έμειναν και οι Τεντζέρης, Γράβας, Τριανταφύλλου και Παπαβασιλείου.

Η 20μελής αποστολή είναι:

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr