Πανέτοιμος ο Βάντερσον! Μπορεί να βοηθήσει αμέσως τον Πανσερραϊκό!

Πανέτοιμος ο Βάντερσον! Μπορεί να βοηθήσει αμέσως τον Πανσερραϊκό!

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού οπισθοφύλακα, Βάντερσον Σκαρντούελι, όπως είναι κανονικά γραμμένο το επώνυμο του και όχι όπως προφέρετε, δίνει σημαντική εμπειρία και ποιότητα στον Πανσερραϊκό. Κάτι που χρειαζόταν, στην αμυντική γραμμή και ειδικά στα άκρα.

Η ενίσχυση των «λιονταριών» σε έναν τομέα που «πονάνε», κυρίως όμως λόγω εμπειρίας και όχι ικανότητας ήταν επιβεβλημένη, με την προσθήκη των Βάντερσον και Καρασαλίδη να προετοιμάζει καλύτερες μέρες στα μετόπισθεν. Βέβαια ο Πανσερραϊκός υστερεί και σε θέματα αυτοπεποίθησης, αφού δίνει δικαιώματα για γκολ…στις μοναδικές επιθέσεις που θα κάνει η αντίπαλη ομάδα σε κάθε ματς και αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος, είναι πανέτοιμος σε θέματα φυσικής κατάστασης, αφού είναι ένας άψογος επαγγελματίας, ενώ μόλις εκδοθεί το δελτίο του θα μπορέσεις να αγωνιστεί και να βοηθήσει απευθείας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr