Πανέτοιμη η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για το νέο πρωτάθλημα αλλά και το επόμενο…

Πανέτοιμη η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για το νέο πρωτάθλημα αλλά και το επόμενο...

Απο την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητικού, προέκυψε το αυτονόητο για την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, δηλαδή η εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής, στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League, όποτε αυτό ξεκινήσει.

Στην πρώτη συνεδρίαση στις αρχές Φεβρουαρίου ο φάκελος της Σερραϊκή ομάδας, δεν είχε εξεταστεί πλήρως έτσι εκκρεμούσε η τυπική ανακοίνωση, κάτι που συνέβη τώρα. Μάλιστα είναι γνωστό εδώ και καιρό, οτι τόσο οι μέτοχοι Καζίας-Χατζηδημητρίου όσο και το υπόλοιπο ΔΣ, επιθυμεί την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε ο Πανσερραϊκός να είναι πανέτοιμος απο τώρα, για την επόμενη κατηγορία της Super League 2.

Τα κριτήρια συμμετοχής για την αναδιαρθρωμένη Super League 2, που έχουν προκύψει απο τους επίσημους φορείς μέχρι στιγμής, είναι αυστηρά και τα οικονομικά μεγέθη μεγαλύτερα απο αυτά που έχουμε συνηθίσει την τελευταία δεκαετία. Και σε αυτό το ενδεχόμενο όμως, ο Πανσερραικος είναι έτοιμος, αφού ήδη έχει καταθέσει το παράβολο συμμετοχής, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, για όλα, σύμφωνα με πληροφορίες του SSN .

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Η τυπική διαδικασία ελέγχου της πληρότητας του φακέλου του Πανσερραϊκού, επιβεβαιώθηκε απο την ΕΕΑ και η ομάδα μας είναι πανέτοιμοι για την έναρξη της Football League!

Μάλιστα η Διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε και στην κατάθεση του παραβόλου για την συμμετοχή της και στην επόμενη Super League 2, ενώ σύντομα θα υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε ο Πανσερραϊκός μας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr