Παλιός παίκτης του Πανσερραϊκού υπεύθυνος σε ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Γερμανία!

Παλιός παίκτης του Πανσερραϊκού υπεύθυνος σε ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Γερμανία!

Αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό στο τέλος της δεκαετίας του ΄90 και κατάφερε να μην περάσει απαρατήρητος. Είναι από αυτούς που θυμάσαι το όνομα τους. Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής και Ξανθιώτης στην καταγωγή Πέτρος Τεγγελίδης, λόγω της οικονομικής κρίσης έχει μεταναστεύσει στην Γερμανία και πρόσφατα μετά από έντονες προσπάθειες, κατάφερε να ξεκινήσει τις δικές του ακαδημίες ποδοσφαίρου εκεί, υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ.

 

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τεγγελίδης, που αγωνίστηκε στα “λιοντάρια” τη σεζόν 1999-2000 με το διάσημο μπαράζ με το Αιγάλεων και με 34 συμμετοχές και 13 γκολ στο διάστημα παραμονής του, ήρθε σε επαφή με την ομάδα του ΠΑΟΚ και μετά από αρκετές συζητήσεις και προσπάθειες κατάφερε να πάρει το τελικό «ΟΚ» από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του δικεφάλου, ώστε να ξεκινήσει τις ετοιμασίες και με την νέα χρονιά η ακαδημία να λειτουργήσει κανονικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας MetroSport μάλιστα έχουν ήδη βρεθεί και οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενούν την ακαδημία, και αυτές είναι τα γήπεδα της Άιντραχτ Στουτγκάρδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr