Παλαίμαχοι & προπονητές έκοψαν βασιλόπιτα… και το γλέντησαν! (pics)

Παλαίμαχοι & προπονητές έκοψαν βασιλόπιτα... και το γλέντησαν! (pics)

Για ακόμη μία χρονιά ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού, αλλά και ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών έκοψαν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο κοσμικό κέντρο «Ραντεβού», σε μία ιδιαίτερη βραδιά με πολύ κέφι και μουσική και φυσικά πολύ καλή οργάνωση από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Τάκη Βάβαλη που ήταν και ο παρουσιαστής, όσο και από τον Χρήστο Φούρναρη.

Παρόντες φυσικά πολλοί από αυτούς που έχουν φορέσει την φανέλα των “λιονταριών” στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων και οι Δραμινοί Καρύπης, Κιοσσές και Τσιμπλίδης, αλλά και σχεδόν σύσσωμη η δύναμη του συνδέσμου προπονητών. Την ομάδα του Πανσερραϊκού εκπροσώπησαν μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, αλλά και οι αρχηγοί Γιάννης Βοσκόπουλος, Χρήστος Ρούτσης, Στέργιος Τσιμίκας και Γιώργος Σιάκκας. Το παρών επίσης έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Σάκης Χατζηπαντελης, με τον αντιπρόεδρο Κώστα Βότση και το μέλος του Δ.Σ Αναστάσιο Χιντερίδη, ο Αντιπεριφειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλιου Σερρών Θόδωρος Αραμπατζής, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, ο Δήμαρχος Εμμ.Παππά Θωμάς Νότας και ο Δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσσκιαχιδης. Επίσης υπήρχαν εκπρόσωποι από τις ομάδες μπάσκετ των Ικάρων, του Πανσερραϊκού και της ΑΕΣ.

Για την ιστορία το φλουρί της πίτας των παλαιμάχων έπεσε στην ομάδα του Πανσερραϊκού, με την ευχή όλων το 2018 να είναι μία καλή χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα και στην συνέχεια τυχερός ήταν και ο Μανώλης Σεϊζης, ενώ για τους προπονητές το φλουρί βρήκε ο Αχιλλέας Καραβασίλης. 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους ο Θόδωρος Φραγκόπουλος και ο Χρήστος Αρχοντίδης, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο γιος του Γιάννης, που είναι και προπονητής μπάσκετ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την βραδιά…

χο

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr