Παιχνιδάκια απο την ΕΠΣ Καβάλας «σβήνουν» τις ποινές των τιμωρημένων για να παίξουν στο ντέρμπι!

Παιχνιδάκια απο την ΕΠΣ Καβάλας «σβήνουν» τις ποινές των τιμωρημένων για να παίξουν στο ντέρμπι!

Ευνοϊκή συγκυρία για την Καβάλα, που… τραυματίστηκε από διαιτησίες και ποινές μέχρι τώρα, συνιστά η «σφήνα» του Κυπέλλου, με τον Κεραυνό Πέρνης που ορίστηκε για την Τετάρτη από την τοπική Ένωση. Έτσι, «σβήνονται” οι ποινές των Γιώργου Γεμιστού και Αλέξανδρου Τσούτση μεθαύριο (χρωστούν από μια αγωνιστική).

Οι δυο έμπειροι φορ εκτίουν ποινή στο Κύπελλο και έτσι θα είναι παρόντες την Κυριακή, στην κρίσιμη “μάχη” πρωταθλήματος με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό στο “Ανθή Καραγιάννη”, λύνοντας τα χέρια του Παύλου Δερμιτζάκη. Το ματς με τον Κεραυνό θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 15.15 και αύριο θα οριστεί η έδρα, σε Πέρνη ή Χρυσούπολη.

Βέβαια, η ΕΠΣ Καβάλας είχε ήδη ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα οτι όλα τα αναβληθέντα ματς Κυπέλλου (λόγω κάρτας υγείας ποδοσφαιριστών) θα μετακυλούσαν για την Τετάρτη 17/10, κάτι που τη Δευτέρα ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε, με νέα ανακοίνωση της Ένωσης, η οποία έδειξε καλή διάθεση να βοηθήσει τον ΑΟΚ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr