Παιχνίδι πρωτιάς στην Καβάλα για το Ρούπελ, τοπικό ντέρμπι μεταξύ Γ.Σ.Σ και Α.Ε.Σ περιλαμβάνει η Κυριακή !

Παιχνίδι πρωτιάς στην Καβάλα για το Ρούπελ, τοπικό ντέρμπι μεταξύ Γ.Σ.Σ και Α.Ε.Σ περιλαμβάνει η Κυριακή !

Με δυο σπουδαία παιχνίδια ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική του α’ ομίλου, αφού σήμερα αγωνίζεται η Προσοτσάνη με την Ηράκλεια (19:30). Πιο συγκεκριμένα, η Κυριακή περιλαμβάνει δυο αναμετρήσεις που θα προσελκύσουν πολύ κόσμο και αυτό γιατί το Ρούπελ φιλοξενείται από τον επίσης αήττητο Αστέρα του Στάθη Καμαράκη στην Καβάλα στο παιχνίδι πρωτιάς, ενώ ο Γυμναστικός υποδέχεται την Α.Ε.Σ σε ένα τοπικό ντέρμπι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣΡΟΥΠΕΛ (14/11, 16:00)

Το παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή στο κλειστό των Ποταμουδίων για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αφού Αστέρας και Ρούπελ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σκοπό ένας εκ των δυο να πάρει κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας αμφότεροι 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

 Το Ρούπελ προέρχεται από την ευρεία νίκη κόντρα στην Προσοτσάνη, ενώ ο Αστέρας είχε ρεπό έχοντας να επιδείξει έως τώρα δυο νίκες κόντρα σε Γυμναστικό και Α.Ε.Σ στην έδρα του, που αν μην τι άλλο είναι και το “όπλο” του. Οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε ένα από τα φαβορί, αλλά καλούνται με την δεδομένη ποιότητα τους να φύγουν με ένα μεγάλο διπλό που θα τους εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. “Πονοκεφαλιάζει” ο κόουτς των μπλε, αφού εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Γεωργιανός, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Παπαδόπουλου, με τον Λουλούδη να είναι σχεδόν έτοιμος για την επιστροφή του.

Γ.Σ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.Σ  (14/11, 19:00)

Μπορεί ο Γυμναστικός να φαντάζει το φαβορί απέναντι στην νεανική Α.Ε.Σ στην αυριανή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ομόνοιας, ωστόσο οι “γαλάζιοι” έχουν κοντράρει και το Ρούπελ και τον Αστέρα επιθυμώντας να κάνουν το ίδιο και στο παιχνίδι κόντρα στους “ταύρους”. Ο Γυμναστικός μετράει δυο σημαντικές απουσίες, αφού θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Σιδερίδη και Παρχαρίδη, ενώ η Α.Ε.Σ δεν έχει κάποια απώλεια.

Οι παίχτες του Γιάννη Μπουτάκογλου πρόερχονται από εύκολη νίκη στις Κρηνίδες (34-68) έχοντας έως τώρα 2 νίκες και 2 ήττες. Από την άλλη, οι παίχτες του Γιάννη Κακιούζη προέρχονται από εύκολη νίκη κόντρα στους Τιτάνες (65-47) μετρώντας 2 νίκες και 3 ήττες. Γεμάτο αναμένεται να είναι το κλειστό της Ομόνοιας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr