“Παιδιά αγωνίζονται… για παιδιά που αγωνίζονται”! Τουρνουά μπάσκετ

"Παιδιά αγωνίζονται... για παιδιά που αγωνίζονται"! Τουρνουά μπάσκετ

Ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» και οι ομάδες Καλαθοσφαίρισης «Αθλητική Ένωση Σερρών» και «Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ» διοργανώνουν στις 27 και 28.12.2017 Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παίδων και Εφήβων για διπλό φιλανθρωπικό σκοπό. Ειδικότερα, αθλητές, γονείς και φίλαθλοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βρεθούν Δότες Μυελού των Οστών για τον Σύλλογο «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ», ταυτόχρονα θα συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα για την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Μέσης Εκπαίδευσης Φροντιστηρίων Ν. Σερρών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών.

Το μπασκετικό θέαμα αναμένεται πλούσιο. Αρχικά, θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι ομάδες των φροντιστηρίων της πόλης μας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις των δυο Σερραϊκών ομάδων με την ιστορική Χ.Α.Ν.Θ. και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη από τη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών με λήψη στοματικού επιχρίσματος από την εξειδικευμένη ομάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών.

Πρόγραμμα Αγώνων
Τετάρτη 27.12.2017 (ΔΑΚ Κοιλάδας):
14:00 Αγώνες Φροντιστηρίων
16:30 Α.Ε.Σ – Μαντουλίδης
18:30 Τελετή έναρξης
18:30 Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – Χ.Α.Ν.Θ.
Πέμπτη 28.12.2017 (Ομόνοια):
11:00 Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – Μαντουλίδης
12:30 Α.Ε.Σ – Χ.Α.Ν.Θ.

«Παιδιά αγωνίζονται για παιδιά που αγωνίζονται»
27 & 28 Δεκεμβρίου γιατί το καλύτερο δώρο είναι η ζωή!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr