ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Παραχωρεί Συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Καζίας

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Παραχωρεί Συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Καζίας

Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου αναμένεται να παραχωρήσει ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, κ. Τάσος Καζίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε η σερραϊκή ΠΑΕ.

Τα μέτρα αυξημένης επιτήρησης λόγω του κορονοϊού οδηγούν τους ανθρώπους της ομάδας στη διοργάνωση της συνέντευξης Τύπου μέσω διαδικτύου και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, που έχουν ωστόσο τη δυνατότητα να στείλουν ηλεκτρονικά τις ερωτήσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει, ότι ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τάσος Καζίας, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, εφ’ όλης της ύλης, σχετικά με τα θέματα της ομάδας, για τη νέα σεζόν, που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας, κατά του κορωνοϊού, στην πόλη μας, η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει διαδικτυακά, από τα «κόκκινα» media(www.panserraikofc.grwww.youtube.com/panserraikosfc), χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, οι οποίοι ωστόσο, θαμπορούν να αποστείλουν τις ερωτήσεις τους, ηλεκτρονικά.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που επιθυμούν να αποστείλουν ερωτήσεις, θα μπορούν να το κάνουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@panserraikosfc.gr (δυο ερωτήσεις ανά μέσο) μέχρι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. Διευκρινίζεται, ότι δεν θα ληφθούν υπόψη ερωτήσεις, που σταλούν είτε εκπρόθεσμα, είτε με διαφορετικό τρόπο.

Share