ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: “Το λιοντάρι δεν συγκατοικεί – Είναι το σπίτι μας…”

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: "Το λιοντάρι δεν συγκατοικεί - Είναι το σπίτι μας..."

Ανοικτή επιστολή προς τον ΟΠΑΚΠΑ απέστειλε η διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με αφορμή την συγκατοίκηση με την Ελπίδα Σκουτάρεως ζητώντας ουσιαστικά την αποκλειστική χρήση του Δημοτικού γηπέδου και αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα. Βέβαια αυτό είναι κάτι που βάση νόμου δεν μπορεί να γίνει, καθώς μόνο ομάδες Σούπερ Λιγκ έχουν αποκλειστική χρήση των γηπέδων τους, ενώ ο Αθλητικός οργανισμός θα πρέπει να άρει την παραχώρηση του γηπέδου και στην Ελπίδα Σκουτάρεως, μία απόφαση που ήταν ομόφωνη από το Δ.Σ του. Αναλυτικά η επιστολή:

Στα 53 δοξασμένα χρόνια της ύπαρξης της ομάδας όλων των Σερραίων του Νομού μας του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΜΑΣ η λογική όλων των Διοικήσεων διαχρονικά υπήρξε η προάσπιση των συμφερόντων τόσο της ομάδας άλλα και όλων των ερασιτεχνικών Σωματείων του Νομού, που εξάλλου αποτελούν και το κύτταρο του Πανσερραϊκου.

Όλες οι γενιές, νέοι και παλιοί φίλαθλοι του Πανσερραϊκου έχουν ταυτίσει το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με το όνομα του Πανσερραϊκου, με την ομάδα που αγαπάνε , με την ομάδα που έχει για σπίτι της το <Γήπεδο του Πανσερραϊκου>.

Η Διοίκηση μας όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια όλων των Ερασιτεχνικών Σωματείων είτε μέσω ειδικών εκδηλώσεων (δύο φορές έγινε συγκέντρωση όλων των Προέδρων των Ερασιτεχνικών Σωματείων της Ε.Π.Σ Σερρών με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ όπου και σε μία συμβολική κίνηση δόθηκε δωρεάν ένα εισιτήριο διαρκείας σε κάθε έναν Πρόεδρο ξεχωριστά) είτε παραχωρώντας το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Σερρών είτε πρόσφατα στην Ερασιτεχνική ομάδα της Ελπίς Σκουτάρεως για την σειρά των εντός έδρας αγώνων της στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Τονίζουμε το <παραχώρησε> αφού έχοντας την αποκλειστική ευθύνη για την συντήρηση του χλοοτάπητα και τις εργασίες εντός γηπέδου τα τελευταία χρόνια με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και με μεγάλο ιδιωτικό κόστος ήτανε στην διακριτική μας ευχέρεια να δώσουμε την δυνατότητα στο οποιαδήποτε Ερασιτεχνικό Σωματείο να αγωνιστεί στο σπίτι μας.

Επιθυμούμε σαν Π.Α.Ε να καλύψουμε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μίσθωσης και συντήρησης του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών απαλλάσσοντας του συνδημότες μας από τυχόν έξοδα που θα βαρύνουν τον Δήμο Σερρών με τον όρο της αποκλειστικής χρήσης του.

Το κλουβί μας , ο Λάκκος των Λεόντων είναι το σπίτι του Λέων της Αμφίπολης ,του Πανσερραϊκου μας και μόνο. Έχουμε την διάθεση να φιλοξενήσουμε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σπίτι του αλλά το Λιοντάρι από την φύση του δεν συγκατοικεί με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό του. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Υ.Γ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr