ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: “Θα θέσουμε άπαντες προ των ευθυνών τους…”

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: "Θα θέσουμε άπαντες προ των ευθυνών τους..."

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανήρτησε το απόγευμα στον λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματικά πολύ καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου, σημειώνοντας παράλληλα πως για να το καταφέρει αυτό υποχρεώνεται να προπονείται σε γήπεδα που τις προσφέρουν τοπικά σωματεία. Ταυτόχρονα περιμένει από τους αρμόδιους και την Ελπίδα Σκουτάρεως να μην γίνει ο αγώνας διαφορετικά όπως υπογραμμίζει την Δευτέρα θα θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους και θα παρουσιάσει τις βέβαιες ζημιές που θα γίνουν. Μάλιστα στο τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά: “#τον_καλο_στο_τέλος_ξέρετε_πως_τον_λένε”! Αναλυτικά:

Στις πρώτες σημερινές φώτος βλέπετε την κατάσταση που έχουμε καταφέρει, με αιματηρές προσπάθειες και έξοδα, να είναι η κατάσταση του γηπέδου μας από τη στιγμή που αναλάβαμε σαν ΠΑΕ την συντήρηση του εδώ και λίγες εβδομάδες.
Στις υπόλοιπες βλέπετε την ομάδα να υποχρεώνεται και να χρεώνεται σε φιλικά τοπικά σωματεία του νομού μας,τα οποία υπερευχαριστούμε, για να χρησιμοποιεί τα γήπεδα τους για τις προπονήσεις της ώστε να μην επιβαρύνουμε καθόλου τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών ωστέ να καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως.
Μακάρι οι αρμόδιοι υπεύθυνοι φορείς και η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως να σεβαστούν την γνωμοδότηση του υπεύθυνου γεωπόνου, τις θυσίες και τα έξοδα μας και να μην επιτρέψουν να γίνει ο αγώνας της Ελπίδας την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο ο οποίος μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ανεπανόρθωτες, και λόγω καιρού και εποχής, ζημιές στο σπίτι μας.
Εμείς σε περίπτωση που δεν το σεβαστούν εκεί θα είμαστε και την Δευτέρα για να θέσουμε άπαντες υπευθύνους προ των ευθυνών τους και για να φωτογραφίσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις βέβαιες ζημιές που θα έχουν πραγματοποιηθεί για τις οποίες το κόστος θα το αναλάβουμε πάλι”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr