ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: “Ή φεύγουμε από το Δημοτικό γήπεδο ή αποχωρούμε”!

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: "Ή φεύγουμε από το Δημοτικό γήπεδο ή αποχωρούμε"!

Σε ανοιχτή επιστολή προς τη Διοργανώτρια Αρχή για αλλαγή έδρας προχώρησε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός σημειώνοντας πως έχει αντιμετωπίσει έχθρα από όλους τους φορείς της πόλης και σημειώνει πως αν δε γίνει δεκτή η νέα έδρα που θα υποδείξει εκτός Σερρών, θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα! Στο κείμενο που παρέθεσε στη δημοσιότητα και απέστειλλε προς τον Πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουτσακο, τονίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την χρήση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964,όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο της Αντώνη Βούρτση.

Αξιότιμοι Κύριοι της διοργανώτριας Αρχής, είμαστε μία νέα Διοίκηση που αναλάβαμε τις τύχες του Ιστορικού Σωματείου του Πανσερραϊκού το περασμένο καλοκαίρι σε μία τρομερά δύσκολη συγκυρία για την επιβίωση του. Καταβάλαμε μεγάλες οικονομικές προσπάθειες, ασυνήθιστες για την εποχή που ζούμε, εξοφλώντας όλους τους αρμόδιους φορείς, την Δημοτική Αρχή, τις ασφαλιστικές μας εισφορές την Δ.Ο.Υ και τρίτους.

Στην προσπάθεια μας αυτή όχι απλά δεν συναντήσαμε αρωγούς την Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς αρμόδιους φορείς(Δήμος Σερρών, ΟΠΑΚΠΑ, Ε.Π.Σ Σερρών) αλλά απεναντίας αντιμετωπίσαμε εχθρικό κλίμα και αντιμετώπιση. Θέλουμε να κάνουμε ξανά Μεγάλο τον Πανσερραϊκό μας, να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις, υποδομές, αλλά εδώ στην πόλη των Σερρών είμαστε ανεπιθύμητοι καθόσον τα γήπεδα εδώ στις Σέρρες παραχωρούνται μόνο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σας κάνουμε γνωστή την πρόθεση να αλλάξουμε έδρα όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες μας, χρησιμοποιώντας άλλο γήπεδο σε γειτονική πόλη.

Θα επανέλθουμε εκ νέου υποδεικνύοντας σας το γήπεδο που θα ορίζονται οι εντός έδρας αγώνες μας.

Παρακαλώ για την άμεση απάντηση σας ειδάλλως θα αποχωρήσουμε από το Πρωτάθλημα.

Σέρρες 31/10/2017

Με τιμή το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκος 1964»

 

Μάλιστα στο Facebook της ΠΑΕ υπάρχει η υποσημείωση:

#Breaking_News #Υπομονή_Τέλος

#Σύντομα_θα_ενημερωθούν_και_οι_κάτοχοι_των_διαρκείας

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr