Παίχτης του Ρούπελ και ο Λουλούδης !

Παίχτης του Ρούπελ και ο Λουλούδης !

Σε μεταγραφικό “πυρετό” βρίσκεται το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, που ανακοίνωσε ακόμη ένα παίχτη. Ο λόγος για τον 21χρονο Κομοτηναίο καλαθοσφαιριστή, Χρήστο Λουλούδη ο οποίος ξεχώρισε με τα χρώματα του Ορφέα Νέου Σκοπού την προηγούμενη τριετία. Μέχρι τότε αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κομοτηνής όπου και ανδρώθηκε. Στον Ορφέα αποτέλεσε έναν πολύ αξιόπιστο σκόρερ, με το Ρούπελ τελικά να τον κάνει δικό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο Κομοτηναίο καλαθοσφαιριστή, Χρήστο Λουλούδη και του εύχεται καλό ξεκίνημα με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο νεαρός shooting guard (1.82 μέτρα) συμφώνησε με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει την νέα αγωνιστική περίοδο. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κομοτηνή και τον ΓΑΣ όπου και αγωνίστηκε από 10-18 ετών, πήρε μεταγραφή στον Ορφέα Νέου Σκοπού για να συνδυάσει το άθλημα του με τις φοιτητικές του υποχρεώσεις. Εκεί παρέμεινε για 3 χρόνια, όπου και ξεχώρισε με την ικανότητα του στο σκοράρισμα και έρχεται στο Ρούπελ με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Χρήστο, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ρούπελ !

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr