Παίρνει Βλαχόπουλο, Κονταξή και Παρούτση ο Πανσερραϊκός

Παίρνει Βλαχόπουλο, Κονταξή και Παρούτση ο Πανσερραϊκός

Ακόμη τρεις μεταγραφές νεαρών παικτών αναμένεται να ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες ο Πανσερραϊκός, που συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης του.  Συγκεκριμένα προ των πυλών δείχνουν οι Κώστας Βλαχόπουλος, Δημήτρης Κονταξής και Στράτος Παρουτσής, που έχουν πάρει μέρος σε προπονήσεις και προβάρουν τα “κόκκινα”, με τον πρώτο να αγωνίζεται και στο φιλικό με το Ν.Σκοπό ως βασικός.

Ο Βλαχόπουλος είναι 20χρονος μέσος από την Κ20 του Παναθηναϊκού, που συνεργάστηκε παλιότερα με τον Αναστασιάδη και στην Κ20 του Ηρακλή.

Όσον αφορά τους Κονταξή και Παρούτση θα αποκτηθούν με την μορφή δανεισμού λογικά από την Δόξα Δράμας. Ο πρώτος είναι 22χρονος και παίζει… παντού από αριστερά (μπακ, χαφ, αλλά και εξτρέμ), έχοντας δυο θητείες στους “Μαυραετούς”, αλλά και πέρασμα από Ξηροπόταμο και Κ20 Ατρομήτου. Ο Παρουτσής είναι επιθετικός και ξεχώρισε στο τοπικό Δράμας με τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, πριν ενταχθεί (προσωρινά όπως φάνηκε) στη Δόξα. Άμεσα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με τους συγκεκριμένους παίκτες, αλλά και η έλευση άλλων.

πηγή:arenafm.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr