Παίκτης της Ε.Π.Σ.Σ πήγε ως φίλαθλος σε αγώνα… & τιμωρήθηκε για όλη τη σεζόν!

Παίκτης της Ε.Π.Σ.Σ πήγε ως φίλαθλος σε αγώνα... & τιμωρήθηκε για όλη τη σεζόν!

Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να πεις ποτέ ότι τα έχεις δει όλα όπως αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, μετά την τιμωρία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Σερρών σε παίκτη, για την οπαδική συμπεριφορά του σε ματς… που δεν έπαιζε καν η ομάδα του, με αποκλεισμό εισόδου έως το τέλος της σεζόν! Πως γίνεται αυτό;

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Φώτη Μάγκο, ο οποίος μάλλον αποτελεί ήδη παρελθόν από την Α.Ε.Νιγρίτας μετά τα καμώματα του, με την ομάδα της Βισαλτίας να έχει βγάλει ήδη ανακοίνωση καταδικάζοντας τις οπαδικές συμπεριφορές και αποκλείοντας οποιαδήποτε σχέση της ομάδας με το συμβάν.

Συγκεκριμένα στον αγώνα Ολυμπιακός Λευκώνα-Δόξα Λιθοτόπου ο συγκεκριμένος παίκτης βρέθηκε στην κερκίδα ως φίλαθλος για να παρακολουθήσει το ματς και επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή Κώστα Σαφούρη, με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά “καμπάνα” από την Ε.Π.Σ.Σερρών που αναφέρει: “H Πειθαρχική Επιτροπή Πρωταθλήματος επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή του σωματείου Α.Ε.ΝΙΓΡΙΤΑΣ κ.Μάγκο Φώτιο απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους έως λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018”.

Βέβαια όλο αυτό το περιστατικό δεν έγινε χωρίς λόγο, αφού υπήρχαν… προηγούμενα από άλλα δύο ματς της Α.Ε Νιγρίτας, με αποκορύφωμα την αποβολή του συγκεκριμένου παίκτη από τον ίδιο διαιτητή στον αγώνα FC Serres-ΑΕΝ και πάλι για επίθεση και μάλιστα τότε είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 5 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι φοιτητής στις Σέρρες και κατάγεται από τα Γιάννινα πρέπει να θεωρείται παρελθόν για την ομάδα της ΑΕΝ η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά λύπης χτες η διοίκηση της ΑΕΝ ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς για ένα περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο του Λευκώνα, εις βάρος του διαιτητή, του αγώνα της τοπικής ομάδας με την Δόξα Λιθοτόπου, με πρωταγωνιστή ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.
Εμείς δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε καμία σχέση ή πρόθεση από την ομάδα μας προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου διαιτητή.
Η Αθλητική Ένωση Νιγρίτας, εάν το περιστατικό είναι αληθινό, το καταδικάζει, αφού οι οπαδικές συμπεριφορές από οποιοδήποτε κι αν προέρχονται προσβάλλουν το ήθος και την ιστορία του συλλόγου μας.
Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ν
Χατζημαρκος Αργυριος”

 

φωτό-πηγή:panseraikos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr