Παίκτης-Προπονητής στο Άγ. Πνεύμα ο Στόϊκος! Επιστροφή Κολιόπουλου στην προεδρία

Παίκτης-Προπονητής στο Άγ. Πνεύμα ο Στόϊκος! Επιστροφή Κολιόπουλου στην προεδρία

Την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην βάση του πήρε ο Θανάσης Στόϊκος, ο οποίος στα 29 του χρόνια αποχωρεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτή τη σεζόν θα έχει τον ρόλο του παίκτη-προπονητή στην ΚΑΕ Αγίου Πνεύματος, η οποία και ξεκινά μία νέα προσπάθεια με την επιστροφή του Παναγιώτη Κολιόπουλου μετά από αρκετά χρόνια στην προεδρία της ομάδας.

Έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια ο Στόϊκος θέλησε να γυρίσει στο χωριό του και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας η οποία και αγωνίζεται στην Ανώτερη Κατηγορία και αν μη τι άλλο η εμπειρίες του θα είναι πολύτιμες τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και από τον πάγκο σε αυτή την διπλή του ιδιότητα.

Θυμίζουμε πως έφυγε από μικρός στην Ιταλία αγωνιζόμενος στις ομάδες Νέων της Μπρέσια και της Τριεστίνα, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανθρακικό και αγωνίστηκε επίσης σε Ηρακλή, Φωκικό, Εθνικό Σιδηροκάστρου και Δόξα Δράμας έχοντας 62 συμμετοχές και 3 γκολ σε Σούπερ Λιγκ και Football League.

Όσον αφορά την ομάδα η επιστροφή του Παναγιώτη Κολιόπουλου στο τιμόνι φέρνει νέο αέρα και αισιοδοξία για μία σεζόν καλύτερη από την περσινή κατά την οποία η ομάδα έσωσε την τελευταία στιγμή την παρτίδα. Η ομάδα έκανε ποιοτικές προσθήκες και συγκεκριμένα απέκτησε τους:

Τσίκο Νίκο(Αμυντικό-Άρη Σκοτούσας), Στόϊκος Ιωάννη(Αμυντικό-Νέο Σούλι), Ζιάγκα Ιωάννη(Μεσοεπιθετικό ΑΕ Χρυσού), Μούρα Δημήτριο(Επιθετικό ΑΕ Χρυσού), Βάκουλης Παναγιώτης(Μέσος Κ20 Πανσερραϊκού), Τσιαρός Χρήστος(Αμυντικός Ακαδημίες Πανσερραϊκού), Γιαννακίδης Αναστάσιος(Αμυντικός Τριανταφυλλιά), Αναστασιάδης Άρης(Μέσος ΑΟ Νιγρίτας).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr