Παίκτης ήταν ο λόγος της επίσκεψης του Χριστοβασίλη στις Σέρρες!

Παίκτης ήταν ο λόγος της επίσκεψης του Χριστοβασίλη στις Σέρρες!Όπως είχαμε αναφέρει το Σάββατο μετά το ματς του Πανσερραϊκού με τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό, στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης και διατηρήθηκε ένα ερωτηματικό ως προς τον λόγο της επίσκεψης, καθώς θεωρήσαμε πιθανό, αυτός να ήταν κάποιος παίκτης. Τελικά αυτή πιθανότατα είναι και η αλήθεια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ site από τα Γιάννινα και συγκεκριμένα του superfm.gr, o παίκτης που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του ΠΑΣ, αλλά δεν αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα, είναι ο 17χρονος Κυριάκος Γιαξής, ο οποίος έχει κάνει 3 ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Πανσερραϊκού φέτος και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς κυρίως αγωνίζεται με την Κ19 του Τάσου Σαββίδη.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που φέρεται να έχει προσελκύσει από το περασμένο καλοκαίρι το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και μίας από την Γαλλία, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του Χρήστου Κοράκη, βρίσκεται στο στόχαστρο των “παγουράδων” που τα τελευταία χρόνια έχουν αναδείξει αρκετούς παίκτες και έτσι ο Γιώργος Χριστοβασίλης πιθανότατα να έκανε μία πρώτη διερευνητική προσέγγιση.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr