Πήρε φόρα η Δόξα Κ.Καμήλας που ανακοίνωσε και Πασχαλούδη!

Πήρε φόρα η Δόξα Κ.Καμήλας που ανακοίνωσε και Πασχαλούδη!

Η Δόξα Κ.Καμήλας μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της συμμετοχής της στην Επίλεκτη Κατηγορία τη νέα σεζόν με την απόκτηση του Σάκη Γκόγκα και συνεχίζει αναλόγως, καθώς το βράδυ της Τετάρτης οι “ασπρόμαυροι” ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο αμυντικό Αλέξη Πασχαλούδη.

O 33χρονος αμυντικός με πλούσια θητεία και επιτυχημένη φυσικά στα Σερραϊκά γήπεδα και με παραστάσεις και από επίπεδο Γ΄ Εθνικής, αναμφίβολα θα αποτελέσει ηγετική μορφή στην άμυνα που θέλει να “χτίσει” ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Ο Πασχαλούδης αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι τον Ιανουάριο στην Ελπίδα Σκουτάρεως όντας και αρχηγός της και έχοντας πανηγυρίσει μία σεζόν νωρίτερα το κύπελλο και την άνοδο, ωστόσο για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε και μέχρι πριν από λίγο καιρό φορούσε τη φανέλα του Π.Σ Σέρρες βοηθώντας στην κατάκτηση της 3ης θέσης από τη νεανική ομάδα.

Αφού τα βρήκε με τον πρόεδρο Μιχάλη Μιντζιρίκη παρουσιάστηκε και ετοιμάζεται να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της Δόξας όπως έκανε στο παρελθόν και με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, τον Βισαλτιακό κλπ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr