Πήρε τρεις, αποχαιρέτησε Δουλγέρη η Α.Ε Νιγρίτας

Πήρε τρεις, αποχαιρέτησε Δουλγέρη η Α.Ε Νιγρίτας

Η Α.Ε Νιγρίτας δίνει την δική της μάχη για να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας και οι τελευταίες ημέρες περιελάμβαναν μεταγραφές, καθώς πέρα από τον Νίκο Ανθουλάκη για τον οποίον σας ενημερώσαμε νωρίτερα πως δόθηκε δανεικός από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, υπήρξαν ακόμη δύο προσθήκες.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Χρήστου Πεμπέ απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Ζήτσα που είχε ένα γκολ φέτος με την Α.Ε Χρυσού, όπως και τον επίσης επιθετικό Ιορδάνη Γκούτα από τον συμπατριώτη Α.Ο Νιγρίτας.

Ωστόσο η μεγαλύτερη είδηση ήταν πως η Α.Ε.Ν αποχαιρέτησε τον Νίκο Δουλγέρη με την ανακοίνωση να αναφέρει: “μετά από 2,5 χρόνια στην ομάδα, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα με το ήθος, το αγωνιστικό πνεύμα και το φιλότιμο του στην ομάδα, ήταν απ’ αυτούς που βοήθησαν στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Η διοίκηση της ΑΕΝ εύχεται στον Νίκο καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και του εύχεται να συνεχίσει να προσφέρει σ αυτό που αγαπά το ποδόσφαιρο…”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr