Πήρε τον Ντίνο ο Πανσερραϊκός και περιμένει πολλά !

Πήρε τον Ντίνο ο Πανσερραϊκός και περιμένει πολλά !

Χθες ανέβηκε στα social media του Πανσερραϊκού μια θολή φωτογραφία αθλητή και λεζάντα έρχεται με μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Τελικά, ο νεαρός καλαθοσφαιριστής Λεωνίδας Ντίνος ήταν η σημαντική μεταγραφή για τα “λιοντάρια”. Οι “κόκκινοι” όπως γίνεται σαφές περιμένουν πολλά από τον 19χρονο φέρελπι αθλητή, που προέρχεται από δυο χρονιές στην Β’Εθνική με Φάρσαλα και ΧΑΝΘ αντίστοιχα. Μάλιστα ο νεαρός shooting guard με ύψος 1.95 μέτρα υπέγραψε συμβόλαιο δυο χρόνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίνος σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, αφού απέκτησε τον νεαρό και ταλαντούχο Λεωνίδα Ντίνο από τη Χ.Α.Ν.Θ. για 2 χρόνια!
Ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής με Κροατικές ρίζες από τη μεριά της μητέρας του, έλκει την καταγωγή του από τα Φάρσαλα, έχει ύψος 1.96 μέτρα και αγωνίζεται ως guard.
Σε ηλικία 16 μόλις ετών όχι μόνο έπαιξε στον τοπικό Γυμναστικό, αλλά αποτέλεσε και έναν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του στη Β’ Εθνική στην οποία αγωνίστηκε μάλιστα την επόμενη χρονιά.
Πέρυσι μεταγράφηκε στη Χ.Α.Ν.Θ. με την οποία αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία κατακτώντας την πέμπτη θέση στο Πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι διάγει το 2ο έτος των σπουδών του στο ΤΕΦΑΑ Σερρών και έρχεται στην ομάδα μας με τις καλύτερες των συστάσεων από τους πρώην προπονητές και συναθλητές του, όχι μόνο για το ταλέντο και την αφοσίωση του στο μπάσκετ, αλλά και για τον χαρακτήρα του!
Λεωνίδα, καλωσόρισες στην πόλη μας και στη μεγάλη οικογένεια του Πανσερραϊκού!
Να είσαι υγιής για να συμπορευτούμε στον κοινό δρόμο που ονειρευόμαστε!»
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr