Πήρε μπρος η Ηράκλεια… Νίκησε και το Δοξάτο !

Πήρε μπρος η Ηράκλεια... Νίκησε και το Δοξάτο !

ΗΡΑΚΛΕΙΑ  75-68  ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ

Δεύτερη νίκη για την Ηράκλεια, η οποία έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του Δοξάτου και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 2-3. Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής η ομάδα του Μάντζιου υποδέχθηκε τους Δραμινούς και παρότι τα βρήκε “σκούρα”, πήρε το ροζ φύλλο αγώνος σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και υψηλό σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στην αναμέτρηση και δεν κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στην συνέχεια και όσο έβρισκε διαδρόμους επιθετικά η Ηράκλεια, πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα με το ημίχρονο να λήγει σε διψήφια διαφορά. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι παρότι έλεγχαν το παιχνίδι δεν κατάφεραν να το “τελειώσουν” και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι να μπουν ξανά στην διεκδίκηση της νίκης.

Μάλιστα, το Δοξάτο προηγήθηκε κιόλας με την έναρξη της 4ης περιόδου. Όμως, το σύνολο του Νίκου Μάντζιου ξεμπλόκαρε, πήρε εύκολους πόντους και η διαφορά των 6 έως 8 πόντων έμεινε μέχρι το τέλος. Σημαντική νίκη για τους “κόκκινους”, που είχαν σε καλή ημέρα τους Κούτλη,Παπαδόπουλο και Παναγιωτίδη.

Δεκάλεπτα και πόντοι αργότερα…

Share