Πήρε Κύπελλο στην Κροατία ο Δήμητρης Γεωργιάδης!

Πήρε Κύπελλο στην Κροατία ο Δήμητρης Γεωργιάδης!

Καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η σεζόν για την οικογένεια Γεωργιάδη! Ο Γιώργος έβγαλε την ΑΕ Λεμεσού στο Europa League, η Ιωάννα πέτυχε με την Πανσερραϊκή τον στόχο της παραμονής και ο Δημήτρης στην πρώτη του σεζόν στο εξωτερικό πήρε κύπελλο! Και όμως… Ο 20χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται στην 2η Κατηγορία της Κροατίας με τη φανέλα της ΝΚ Νόβιγκραντ και σήμερα πόζαρε με κούπα!

 

Η ομάδα του, νεοφώτιστη στην κατηγορία, βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας, αλλά κατάφερε και πήρε ένα τρόπαιο. Συγκεκριμένα κατέκτησε το Κύπελλο της περιοχής Ίστρα, μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν ομάδες από την περιοχή η οποία καταλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο μέρος της χώρας.

 

Ο Γεωργιάδης αγωνίστηκε βασικός στον τελικό, είχε αρκετές συμμετοχές στην διάρκεια της σεζόν και πλέον περιμένει να μάθει αν θα ανανεώσει την παραμονή του στην Κροατία ή θα κάνει βαλίτσες για αλλού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr