Πήρε και Μιντιούρη ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Κυριακή στον Ξηροπόταμο

Πήρε και Μιντιούρη ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής - Κυριακή στον Ξηροπόταμο

Ποιος είπε ότι ο γκολκίπερ Σταύρος Μπρόκος, που μετακόμισε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ήταν το τελευταίο απόκτημα για τον Τοday’s Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής; Οι Σερραίοι απέκτησαν και τον πολυσύνθετο Γιώργο Μιντιούρη που αποχώρησε από την Ελπίδα Σκουτάρεως και δυναμώνουν ακόμη περισσότερο μεσοαμυντικά. 

Ο 27χρονος θεωρείται έμπειρος στην κατηγορία, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Πανσερραϊκό, Εθνικό Γαζώρου, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Άνω Μητρούσι, αλλά και στην Κρήτη, με Ελούντα, Χερσόνησο, Ηρόδοτο, Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα.

Οι Σερραίοι που την Κυριακή ηττήθηκαν σε φιλικό ματς στην Ηράκλεια από τον Ηρακλή με 2-0, αντιμετωπίζουν την Κυριακή εκτός έδρας στην γειτονική Δράμα μία ομάδα… στα μέτρα τους σίγουρα, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου και σίγουρα έχουν όλα τα φόντα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι την 2η νίκη στο πρωτάθλημα. 

 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ- Today’s ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ
Διαιτητής: Ελευθεράκης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Γκοντολιάς (Ξάνθης)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr