Πήρε Βαγγέλη Παπαδόπουλο για τον «άσο» το Παραλίμνιο!

Πήρε Βαγγέλη Παπαδόπουλο για τον «άσο» το Παραλίμνιο!

O Απόλλωνας Παραλιμνίου ανακοίνωσε την απόκτηση του γκολκίπερ Βαγγέλη Παπαδόπουλου.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 19.08.1995)  αγωνίζεται από το 2013 στη Γ εθνική κατηγορία έχοντας συνολικά 62 συμμετοχές. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος σε ηλικία 18 ετών την περίοδο 2013-14 υπερασπίστηκε την εστία του Αμπελωνιακού στη Γ εθνική (6 συμμετοχές), είχε συμμετοχές στις Μικτές της Λάρισας και μετά τον Εορδαϊκό, τον Ερμή Αμυνταίου και τη Δόξα Προσκυνητών πήρε μεταγραφή στον Μακεδονικό Φούφα με τον οποίο σε δύο πρωταθλήματα (2016-18)  είχε 18 και 13 συμμετοχές.

Ο νέος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παραλιμνίου, αγωνιζόταν πέρυσι στον Φωκικό (25 συμμετοχές στoν 4ο όμιλο της Γ εθνικής).

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι:

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον τερματοφύλακα Ευάγγελο Παπαδόπουλο. Ο Βαγγέλης είναι γεννημένος στις 19/08/1995 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Φωκικού. Βαγγέλη καλωσόρισες στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr