Πήραν… γεύση από Σιδηρόκαστρο οι παίκτες της Ελπίδας Σκουτάρεως

Πήραν... γεύση από Σιδηρόκαστρο οι παίκτες της Ελπίδας Σκουτάρεως

Στο Σιδηρόκαστρο όπως είναι γνωστό θα γίνει το ματς της Κυριακής ανάμεσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως και την Α.Ε Διδυμοτείχου με τον Απόστολο Στύλο και τους παίκτες του να πατάνε την Παρασκευή στο γήπεδο προκειμένου να πάρουν μία εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην ομάδα του Έβρου.

Μάλιστα η διοίκησης της Ελπίδας ανάρτησε βίντεο θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, τα μέλη του Δ.Σ, τον Άρη Παπαδόπουλο, αλλά και τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, για την παραχώρηση του γηπέδου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής του “τριφυλλιού” δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σάββα Γεωργιάδη, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς, στον στρατευμένο Στάθη Δαγκούλη, ενώ επιστρέφει ο Μουσικάκης. Ευχάριστη είδηση επίσης η επιστροφή του Σπύρου Νικολίτσα στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, με τον παίκτη πιθανόν να μπαίνει στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr