Πήγε ΕΠΟ η Ε.Π.Σ.Σερρών και πιέζει για γρήγορη απόφαση!

Πήγε ΕΠΟ η Ε.Π.Σ.Σερρών και πιέζει για γρήγορη απόφαση!

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής και ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Νταούδης με αφορμή την κάθοδο τους στην Αθήνα για τον τελικό της Μικτής ομάδας Νέων το Σάββατο 22 Απριλίου. Στόχος τους φυσικά να πιέσουν τις διαδικασίες για την όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορη απόφαση στην έφεση που έχει καταθέσει ο Οδυσσέας Αναγέννησης στο δευτεροβάθμιο όργανο.

 

Θυμίζουμε πως μετά την απόρριψη της ένστασης-καταγγελίας σε τοπικό επίπεδο του Οδυσσέα Αναγέννησης σχετικά με το κύρος του αγώνα Ασπίς Δραβήσκου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, οι Πόντιοι κινήθηκαν νομικά και κατέθεσαν έφεση.
Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και φυσικά οι ομάδες της Επίλεκτης περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και την τελεσίδικη απόφαση, καθώς είναι ήδη ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα και ενώ η σέντρα σε play off και play out βρίσκεται στην αναμονή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr